Wij helpen bij het voorkomen en oplossen van juridische problemen. Wij creëren kansen, door te denken in oplossingen. Dat is alleen mogelijk door inzicht te combineren met overzicht. Wij vormen voor onze cliënten een juridisch kompas, zodat zij weten wat kansen zijn, en wat niet.

Wij geloven in de toegevoegde waarde van  proactieve juridische dienstverlening van hoge kwaliteit, omdat dit bijdraagt tot een duidelijke visie en zuivere strategie.

Wij zijn specialisten en dus slechts actief op een beperkt aantal rechtsgebieden: Ondernemingsrecht en Arbeidsrecht. Wij adviseren en procederen daarover en treden regelmatig op als mediator en bindend adviseur. Op andere rechtsgebieden schakelen wij zo nodig een van onze externe specialisten in.

Wij staan cliënten bij in hun hoedanigheid van ondernemer, bestuurder, aandeelhouder, toezichthouder, financier, samenwerkingspartner, vrije beroepsbeoefenaar, contractpartij, afnemer, leverancier, opdrachtgever, dienstverlener, overheid, semi-publieke instelling, werkgever en / of werknemer.

Contact

Neem contact met ons op:

Peter Raven +31(0)653877767

Kantoor Hoogeveen
Het Hoge Holt 9
7909 BE Hoogeveen

Kantoor Beilen
Noordveen 1
9412 AG Beilen

Kantoor Zwolle
Koestraat 35
8011 NJ Zwolle

Kantoor Goes
Stationsplein 21 ('De Koploper')
4461 HP Goes

T: +31 (0)38 2024037
E:

Contactformulier